Nieuw in Gorssel: coachingpraktijk Stromen

Gepost in Nieuws

Sinds januari 2019 is in Gorssel coachingpraktijk ‘Stromen’ gevestigd. Jeanette Reitsma biedt in haar praktijk individuele en relatie-coaching en begelei­ding van (aanstaande) ouders in ‘bewust ouder­schap’. Om mensen kennis te laten maken met coaching houdt Jeanette op 8 april 2019 ’s avonds een inter­actieve bijeenkomst in De Brink in Gorssel. 

Coaching
CoachingStromen kleinJeanette H. Reitsma van coachingpraktijk Stromen in GorsselCoaching is een krachtig middel wanneer het leven ‘niet meer lekker stroomt’. Symp­tomen zijn vaak: vermoeid­heid, depressieve gevoelens, lichame­lijke klachten, minder plezier in werk en vooral relatie­problemen en ergernis richting kind(eren). Jeanette Reitsma: “Dat kunnen op­merken en voelen is al een goed begin: tijd om te groeien! Ik geef vrouwen en/of mannen graag snel in­zicht in de belemme­rende patronen, die soms al generaties worden mee- en over­gedragen én ik geef meteen concrete handvatten om de energie in jezelf weer te laten stromen. Ik geef tips om samen (weer) een fijn en intiem team te zijn: praten mét elkaar in plaats van tegen elkaar, ‘partnerStromen’ dus”. 

Familieopstellingen
Naast gecertificeerd relatie-coach en opsteller is Jeanette, net als iedereen, ervarings­deskundig op het gebied van relaties: “Mijn leer­weg in mijn eigen leven zit in mijn rug­zak”. Een van de ‘gereed­schappen’ waarmee Jeannette werkt, zijn zogenaamde familie­opstellingen. “Familie­opstellingen geven inzicht in de onbewuste invloed van ouders, gezin en voor­ouders op je leven van dit moment.”

Een kind verandert de relatie
Bij de geboorte van een kind ontstaat een verandering in de relatie. “Ouder­schap is top­sport tegenwoordig en dat vraagt om specifieke coaching om de team­spirit in de relatie hoog te houden en ‘partnerschaps­blessures’ te voorkomen. En dat bied ik met mijn coaching,” zegt Jeanette.

Drempel
Jeanette ziet dat mensen vaak een drempel over moeten om naar een (relatie-)coach te gaan. Daarom wil ze mensen graag kennis laten maken met coaching. Dat kan op twee manieren.
Op 8 april 2019 is er ’s avonds van 19.15 tot 21.45 uur in De Brink in Gorssel tegen gereduceerde prijs een inter­actieve bijeenkomst voor iedereen die zin heeft in meer openheid, plezier en liefde in relaties. Opgave via ; meer informatie is hier te vinden
Een tweede mogelijkheid is een kennismakings­gesprek: tot en met 12 mei 2019 kan een afspraak gemaakt worden voor een gratis kennismakings­gesprek van een half uur. Ook een losse coaching of coach-pakket met korting behoren tot de mogelijk­heden. 

Coachingpraktijk Stromen
Jeanette H. Reitsma
Zutphenseweg 6A, 7213 GG Gorssel
Tel. 0638288228
Website


Gorssel, 26 maart 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail