Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen

Gepost in Nieuws

Woningeigenaren in de gemeente Lochem die zonnepanelen op eigen dak willen plaatsen, kunnen mee­doen aan een groepsaankoop van zonnepanelen. Deze groepsaankoop wordt in op­dracht van de gemeente Lochem en in samenwerking met LochemEnergie georganiseerd door het Regio­naal Energieloket. Woningeigenaren kunnen zo besparen op hun energie­kosten en werken aan de verduurzaming van hun huis.

Zonatlas
Zonnepanelen kleinInformatieavond groepsaankoop zonnepanelen op 9 april 2019Op www.zonatlas.nl/lochem kunnen belang­stellenden alvast zien of hun dak geschikt is voor zonne­panelen. Dak niet geschikt of een huur­huis? Het is ook mogelijk om de panelen op de grond te plaatsen. Daar gelden wel bepaalde regels voor.

Informatieavond
Op 9 april is er een informatie­avond in de protestantse kerk in Gorssel. Tijdens de informatie­avond vertellen een installateur en energie­­coöperatie Lochem­Energie meer over de actie en de financierings­mogelijkheden. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatieavond kan tot 7 april hier.
Directe inschrijving voor deze groepsaankoop is via www.regionaalenergieloket.nl/lochem mogelijk vanaf 28 maart. Op deze site staat is een informatiepakket te vinden.
Voor vragen over deze actie kunt u bellen met 088-5254110 of mailen naar .


Gorssel, 28 maart 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail