Lekker eten voor het goede doel. Dat kan bij De Hoek!

Gepost in Nieuws

Elvira en InekeElvira en InekeOnder het motto ‘Opgeven is geen optie’ doen Elvira Kraaijenbosch en Ineke Rothengatter uit Eefde mee aan het wielersportevenement Alpe d’HuZes. Op 6 juni gaan zij de uitdaging aan om zes keer de 21 haar­speld­bochten van de Alpe d’Huez achter zich te laten. Het evenement levert jaarlijks veel geld op voor KWF Kanker­bestrijding. Iedereen kan Elvira en Ineke steunen en dat is heel simpel: In de maanden april en mei is bij De Hoek in Gorssel en Sluis in Eefde de ‘Alpe d’H­uZes Burger’ verkrijg­baar. Het ­menu kost € 15,- en daarvan gaat € 5,- naar het goede doel.
De ‘Alpe d’HuZes Burger’ is een heerlijke hamburger van Iers rundvlees op een smakelijk broodje, met toppings, rauw­kost en frites.

HamburgerHet geld dat met de actie wordt opge­haald wordt gebruikt voor onderzoek naar kanker. Elvira en Ineke: “Omdat we willen dat deze ziekte tot stoppen wordt gebracht fietsen wij Alpe d’HuZes! Dagelijks zijn er mensen die te horen krijgen dat ze aan deze vreselijke ziekte lijden. Machte­loos aan de zijlijn staan willen we niet en het kan ons en jou ook overkomen. Hoe fijn zou het zijn wanneer we deze ziekte onder controle zouden kunnen krijgen. Daarvoor is veel onderzoek en veel geld nodig. Samen met Eetcafé de Hoek in Gorssel en restaurant de Sluis in Eefde hebben we de hamburger­actie opgezet.”

Elvira en Ineke zijn fanatieke wiel­rensters. Wekelijkse draaien zij hun rondjes met de collega’s van Wieler Toer Club (WTC) Gorssel en ter voorbereiding van de zware beklimmingen van de Alpe d’Huez komen daar nog heel wat uurtjes bij. De fietsclub ondersteunt de actie dan ook van harte. De leden hebben zelfs een filmavond gepland bij De Hoek, natuurlijk met vooraf de Alpe d’huZes Burger.

 
Gorssel, 10 april 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail