Te huur: Rietdekkerweg 49

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een appartement aan de Rietdekker­weg 49. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Appartement
Rietdekkerweg 49 kleinRietdekkerweg 49, GorsselHet appartement aan de Rietdekkerweg 49 in Gorssel heeft twee slaap­kamers en bevindt zich op de eerste verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 666,92 per maand. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 3 augustus 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
31 juli 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail