Wandelen met De Hoek en Het Bosrestaurant

Gepost in Nieuws

Eetcafé de Hoek en Het Bosrestaurant Joppe hebben een prachtige wandelroute door Gorssel en Joppe uitgestippeld, de ‘Stationsroute’ met een drankje ‘to go’ en een versnapering onderweg.
De route kan gelopen worden op zaterdag 13, 20 en 27 februari. (Nagekomen info: zaterdagen 20 en 27 februari zijn volgeboekt; extra mogelijkheid op zondagen 21 en 28 febr.)
De Stationsroute is een uitgestippelde wandelroute van 13 kilometer. Geniet van de prachtige natuur waar deze twee dorpen zich in bevinden en laat je verrassen door de mooie bospaden en uitzichten in de uiterwaarden

WandelrouteHoekBosrestHoe werkt het:
1. Startpunt is Het Bosrestaurant Joppe of Eetcafé de Hoek en starten kan op de drie genoemde zaterdagen tussen 10.30 en 14.30 uur.
2. Geef uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan uw wandeldag door via 06-20956585 dat u mee wilt doen, met startpunt en starttijd.
3. Bij het gekozen startpunt betaalt u € 10,- per persoon en ontvangt u de route voor het eerste deel van de wandeling en een drankje ‘to-go’.
4. Bij de tussenstop levert u de route in en ontvangt u een beschrijving voor het vervolg en een heerlijke versnapering.
6. Blijf niet hangen, maar zoek een rustig plekje om even te genieten van uw versnapering.
7. Bent u weer helemaal opgeladen? Mooi, want dan is het weer tijd om te beginnen aan de terugweg!
8. Als u de route goed heeft gevolgd, dan eindigt u weer bij uw startpunt. Lever de route in en ook hier staat weer wat lekkers klaar!

In verband met de coronapandemie gelden de volgende regels:
- Blijf thuis bij klachten
- Wandel met maximaal 2 personen (m.u.v. gezinnen)
- Houd 1,5 meter afstand
- Take it away, onze terrassen zijn gesloten
– Drinken is niet inbegrepen (m.u.v. het startdrankje). Dit kunt u zelf meenemen of halen bij uw start- of pauzepunt
- Hou de omgeving voor de anderen ook mooi, neem het afval mee naar de stops.

De Hoek en Het Bosrestaurant hopen dat veel mensen zullen genieten van onze mooie omgeving en roepen wandelliefhebbers op om gezellig mee te lopen. Reserveer snel via: 06-20956585.

 
Gorssel, 5 februari 2021

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail