FIFA21-toernooi Go Ahead Eagles in de voorjaarsvakantie

Gepost in Nieuws

Jongeren vanaf 12 jaar uit de gemeente Lochem kunnen in de voorjaars­vakantie meedoen met een online FIFA2- toernooi. Ze kunnen hun digitale krachten meten met jongeren uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.
Er zijn een Playstation 5 te winnen en unieke Go Ahead Eagles prijzen.

Fifa325Het idee voor een online activiteit in de voorjaarsvakantie is bedacht door de gemeente Voorst. Andere gemeenten in de Stedendriehoek, Go Ahead Eagles en Home of esports hebben het enthousiast omarmd.

Er zijn twee toernooien, op maandag­middag 22 februari en woensdag­middag 24 februari, en op zaterdag 27 februari is de finale. Deelnemers kunnen vanuit huis online, dus coronoproof meedoen. Bert Groot Wesseldijk, wethouder sport en bewegen van de gemeente Lochem: “In het normale leven bieden samen sporten en bewegen een fantastische uitlaatklep. Het geeft energie en plezier. Dit online FIFA-toernooi is voor jongeren een leuk alternatief om toch actief met elkaar in contact te komen in deze coronatijd.”
Algemeen directeur Jan Willem van Dop van Go Ahead Eagles: “Het is fantastisch om te zien dat dit FIFA-toernooi enthousiast is opgepakt door zeven gemeenten in en rond de Stedendriehoek, waar een groot deel van onze achterban woont.” Als het toernooi goed bevalt, willen Go Ahead, de gemeenten en Home of esports het event elk jaar organiseren.

Deelname is gratis en voor alle jongeren van 12 jaar en ouder. Er wordt gespeeld met clubs en landenteams om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden. De finale wordt gespeeld met de top 8 FIFA spelers van beide open toernooien. De winnaar van de finale gaat met een PS5 naar huis.

Jongeren die in één van de gemeenten van de Stedendriehoek wonen, kunnen zich vanaf vrijdag 12 februari 15.00 uur inschrijven via www.ga-eagles.nl/fifa-toernooi 
Er is plek voor maximaal 128 jongeren per toernooidag. Totaal kunnen er dus maximaal 256 jongeren meedoen. Snel inschrijven wordt aanbevolen, want vol= vol.
 

Gorssel, 11 februari 2021

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail