Spieren voor Spieren Rally 2017: inschrijving geopend

Gepost in Nieuws

Rotary Gorssel organiseert ook dit jaar weer de Spieren voor Spieren Rally. Zaterdag 3 juni wordt het evenement voor de derde maal gehouden. De klassieke en exotische auto’s die voor de start staan opgesteld bij Den Oldenhof trekken altijd veel belangstelling. De Rotaryclub hoopt dit jaar weer minstens € 15.000 op te halen voor de Stichting Spieren voor Spieren, voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen.

      Rally6-6-15JTE 42

      Rally6-6-15JTE 51

      Rally6-6-15JTE 58

      Rally6-6-15JTE 56

       Foto's: Janny Schiphorst
       Spieren voor Spieren Rally 2015

De rally wordt verreden door de Achterhoek en Twente. Startpunt is restaurant Loetje in Gorssel. Ervaren rijders kunnen meedoen in de sportklasse en voor anderen is er een tourklasse. De rally wordt ondersteund door de stichting Spieren voor Spieren. Oud-topschaatser Jochem Uytdehaage rijdt mee namens de stichting en neemt na afloop de cheque met de opbrengst in ontvangst. Spieren voor Spieren wil kinderen met een spierziekte uitzicht geven op een kansrijke toekomst door het financieren van onderzoek om spierziekten bij kinderen beter te behandelen.

Succes van 2016 evenaren
De rally van 2016 was een geweldig succes, met 56 deelnemende equipes. En: met flink wat jonge deelnemers. Zo waren de navigators van de winnaars in de Tourklasse en de Ladies Cup resp. 15 en 16 jaar jong. Uiteraard zijn ook in 2017 jonge deelnemers van harte welkom.
De rally wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door sponsoren, waardoor het inschrijfgeld van de deelnemers vrijwel geheel ten goede komt aan het goede doel. Rotary Gorssel verwelkomt nog bedrijven die de rally willen steunen. Sponsoren kan al vanaf een bedrag van €25. Op de website (zie onder) staat een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en kosten.
Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner.

Over Rotary Gorssel
Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op verschillende manieren mensen en organisaties. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.

  

 

Gorssel, 4 mei 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail