De Bolderhoek: Spelen en ontmoeten

Gepost in Nieuws

 
    BolderhoekPoster klein
    "Daar doet u het voor": blije gezichten
    bij de Bolderhoek.
   

Spelen en ontmoeten
De grote en groenste speeltuin van Gorssel, gelegen aan de Elfuursweg is een plek waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en waar ouders elkaar aan de picknicktafel ontmoeten. Bestuur en commissies van de Speeltuinvereniging de Bolderhoek beheren met veel plezier de speeltuin en organiseren tal van activiteiten voor groot en klein. Denk aan paaseieren zoeken, sinterklaasfeest, lampionnenoptocht, avondvierdaagse, knutselmiddagen, smokkeltocht en tot voor kort het paasvuur. Speeltuinvereniging de Bolderhoek (opgericht in 1974) is als speeltuin en sociale ontmoetingsplek niet meer weg te denken in Gorssel.

Klaar voor de toekomst
Het zeskoppige bestuur, de activiteitencommissie en de vaste vrijwilligers van Speeltuinvereniging de Bolderhoek zijn afgelopen jaren heel actief geweest. En niet zonder resultaat. Zo zijn er zijn fondsen geworven voor nieuwe speeltoestellen zoals de klimpiramide en is er een gave fietscrossbaan gerealiseerd. De vele leuke activiteiten worden goed bezocht en gewaardeerd. Het terrein, de speeltoestellen en het clubhuis zijn goed onderhouden. Een record aantal gezinnen (165) is lid. Samen met de mooie internetsite en een nieuw logo is De Bolderhoek helemaal bij de tijd. Kort om; klaar voor de toekomst.

Enthousiaste opvolgers
En met de tijd is er ook weer plaats voor nieuwe mensen die willen meedenken over de toekomstplannen en de speeltuin levendig houden. De vereniging zoekt enthousiastelingen (m/v) die met een frisse blik zitting willen nemen in het bestuur of mee wil helpen bij de activiteiten. Per maand ben je gemiddeld een paar uur bezig voor de speeltuin, dus dat valt reuze mee. "Het is heel leuk werk en we maken samen vele kinderen blij" aldus De Bolderhoek, "en daar doen we het voor!"

BolderhoekLogoTrans325pxBen je ook iemand met veel ideeën? Een geboren voorzitter? Een organisatietalent? Of is communicatie meer jouw ding?! Bij de Bolderhoek kun je jouw kwaliteiten inzetten voor een gemeenschappelijk doel en een goed gevoel!

Bel gerust voor meer informatie 06-42473405 of mail naar

www.bolderhoek.nl


Gorssel, 4 maart 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail