Bechtle start Boekenweek met Caffè Italiano

Gepost in Nieuws

  
    Boekenweek-KeesVanKootena

De Verrekijker
In het Boekenweekgeschenk beschrijft Kees van Kooten een spannende, ontroerende en hilarische zoektocht naar de vraag of de oude verrekijker waar hij als kind mee heeft gespeeld  door zijn vader buit is gemaakt tijdens de oorlog. Gaandeweg zijn aanstekelijk beschreven expeditie bewandelt de schrijver tal van onverwachte zijpaden. Zo stelt hij zijn verrekijker scherp op de digitale media, het papieren boek, ons aller handschrift, de pornoficatie van de samenleving, zijn eigen diensttijd, de wereld der insecten, de achteruit hollende wellevendheid, het hotelwezen, de jaarlijkse lintjesregen en de nostalgie; ‘die niet meer is wat zij geweest is.’

Bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken ontvangt u het boek van Kees van Kooten gratis. Wordt u tijdens de Boekenweek lid van de bibliotheek, dan ontvangt u een voucher voor het Boekenweekgeschenk plus een Boekenbon t.w.v. € 5,-.
 

   
    Bechtle-caffe-italiano
    

Caffè Italiano
Kantoorboekhandel Bechtle trakteert tijdens de opening van de boekenweek, op zaterdag 16 maart, haar klanten op een heerlijk kopje Italiaanse koffie, met hartstocht gezet door Giuseppe in zijn expressobar in een originele Italiaanse Piaggo. Espresso, Cappuccino, Caffè Lungo of Espresso Macchiato? Giuseppe zet het voor u met veel humor en mediterrane charmes.


Gorssel, 12 maart 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail