De Huzarenhof opent tuinseizoen

Gepost in Nieuws

Mooie meimaand
Het koude voorjaar zorgde voor vertraging, maar dat heeft als voordeel dat de maand mei een prachtige bloeimaand wordt: met name de vele Blauwe regens zorgen samen met tulpen, Camassia’s en Alliums voor een prachtig kleurenspel. Het frisse groen van het omringende bos zorgt voor een prachtige achtergrond.

Huzarenhof kleinWandeltuin
De 3300 m2 grote tuin nodigt uit om te gaan wandelen: (slinger)paden leiden langs ronde en glooiende borders, vijvers, door het bosgedeelte en over een fraaie moshelling. Op een van de vele zitjes kunt u onder het genot van een kop koffie of thee genieten van deze sprookjesachtig in het bos verscholen tuin.

Tuinboek
Samen met nog twee Nederlandse tuinen is De Huzarenhof vereerd met een fraaie reportage in een onlangs verschenen internationaal tuinenboek, waarin 21 bekende Europese tuinen op prachtige wijze in beeld en tekst beschreven staan. Dit boek, ‘Garten Welten’ (uitgegeven door BLV Verlag in München), kunt u bij De  Huzarenhof inkijken of aanschaffen.

Informatie
Alle overige open dagen van dit seizoen en verdere informatie is te vinden op de website: www.huzarenhof.nl. Groepen vanaf 10 personen zijn na aanmelding vooraf ook op andere data welkom.

Bezoekadres
De Huzarenhof
Huzarenlaan 2, Joppe
Tel. 0575-493051


Gorssel, 2 mei 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail