Finish Klassiekerrit 2e Pinksterdag in Gorssel

Gepost in Nieuws

Op 20 mei, 2e Pinksterdag, zijn minstens vijftig klassieke auto’s te zien op de parkeerplaats van De Roskam in Gorssel. Daar vindt vanaf ca. 16.30 uur de finish plaats van de ‘IJsselvallei Classics’.

 
    Auto1024px klein
     Foto Willem de Rode, gemaakt bij de start van de
     Mille 
Miglia in Brescia in 2010

Start IJsselvallei Classics op Deventer Brink
De ‘IJsselvallei Classics’, georganiseerd door Lionsclub Deventer IJsselvallei, beleeft op 20 mei 2013 zijn zevende editie. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends worden de deelnemende klassieke auto’s op de Deventer Brink verwacht, waar ze per merk worden gerangschikt. Tot 12.00 uur kan worden ingeschreven en kunnen de toeschouwers van een klassieke autoshow genieten. Daarna volgt de start van de toerrit. De opbrengst van de toertocht wordt dit jaar geschonken aan het Deventer dagverblijf ’t Lantaarntje en het Meester Geertshuis.

Aankomst bij De Roskam
De finish is vanaf ca. 16.30 uur bij de Roskam in Gorssel. Dan zijn minstens vijftig klassieke auto’s op de parkeerplaats te bewonderen.

Porsche
Dit jaar krijgt het Duitse sportwagenmerk Porsche een prominente rol toebedeeld. Het is vijftig jaar geleden dat het beroemde model 911 werd uitgebracht. Verschillende varianten van dat type worden tot op de dag van vandaag geproduceerd en uitstekend verkocht.

Opgave voor deelname nog mogelijk
Dankzij sponsoring (altijd welkom…) is het mogelijk om voor het luttele bedrag van € 55 p.p. aan de rit deel te nemen. Dat is inclusief lunch en afsluitend buffet. Er is nog ruimte op de startlijst, ook voor uw klassieker!

Voor verdere info zie www.lionsclassics.nl


Gorssel, 12 mei 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail