Rotary Gorssel kunst- en antiektaxatie op Buitenkunstig

Gepost in Nieuws

RotaryGlerumRotary Gorssel haalt Glerum naar Gorssel om met de openbare taxatie het Buitenkunstig evenement nog aantrekkelijker te maken. Iedereen die wil weten of het werk dat thuis aan de muur hangt of op zolder stof verzamelt wellicht interessant is en zelfs enige waarde zou kunnen hebben, is tijdens het evenement van harte welkom.

Rotary Gorssel hoopt op een grote toeloop van streekgenoten die hun schilderijen en andere kunst, maar ook historisch porselein, glas, zilver en goud en sieraden komen tonen. Per taxatie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel: de aanschaf van een Shelterbox, een handzame, compacte box met een compleet overlevingspakket voor tien personen die in  rampgebieden kan worden ingezet.

Registratiedag
Om de toestroom van schilderijen en antieke stukken tijdens het festival in goede banen te leiden, houdt Rotary Gorssel op zaterdag 1 juni in Hotel Restaurant De Roskam in Gorssel een registratiemiddag. De experts – Edwin van Grondelle, juwelier en beëdigd taxateur uit Doetinchem en Ronald Eikelhof van Antiek De Eikelhof in Mariënheem – bekijken, beschrijven en registreren daar de ingebrachte stukken. Dus heeft u een interessant schilderij waarvan u meer wilt weten? Een landschap, zeegezicht of stilleven van onbekende origine waarvan u vermoedt dat het enige waarde kan hebben? Kom er dan mee naar de registratiedag: op zaterdag 1 juni, van 12 tot 16 uur in De Roskam in Gorssel!

Digitaal registreren
Kunt u niet op de registratiedag langskomen, kies dan voor digitale registratie. Meld uw object (svp met foto!) aan via en vermeld: aard werk, vermoedelijke oorsprong, kunstenaar en eventuele andere feiten die u bekend zijn.

Over Rotary Gorssel
Rotary Gorssel is een serviceorganisatie (40 leden) die zich met name inzet voor lokale en regionale doelen, ongeacht ras, geloof of politieke overtuiging. Meer informatie op de Facebook pagina van Rotary Gorssel, www.facebook.com/rotarygorssel.


Gorssel, 22 mei 2013

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail