Tv-debuut voor Maarten Kien

Gepost in Nieuws

Droom
Maarten KienHet interview met Maarten Kien bij omroep Max was de opmaat voor het programma ‘Droom in uitvoering’, dat vanaf 11 juli 2013 bij omroep Max wordt uitgezonden.
Mensen die een goede carrière vaarwel zeggen om hun hart te volgen: dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Omroep Max kijkt hoe het hen vergaat. Een half jaar lang worden acht mensen gevolgd die wisselden van een zekere baan naar een ‘ongewis avonturiersbestaan’.
Een van de geportretteerden is Maarten Kien: hij was kwaliteitsmanager, maar werd meubelmaker.

Hout
Tijdens het interview vertelt Maarten over de enorme eik, die ‘zomaar’ omviel dichtbij zijn woning: die gebeurtenis was het begin van een heel ander leven. De droom die hij altijd al had, het vak van houtbewerker en meubelmaker, moest nu maar eens verwezenlijkt worden.

Voor € 35,00 kocht hij de boom en van het een kwam het ander. Nu heeft hij in Gorssel een werkplaats voor houtbewerking en meubelmakerij: ‘Kien met Hout’.

kientafel

Wie wil horen wat Maarten in het programma te vertellen heeft en beelden wil zien van zijn werkwijze kan zijn website raadplegen: daar is de link naar het programma te vinden.
www.kienmethout.nl


Gorssel.nl
22 mei 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail