Avondvierdaagse in Gorssel

Gepost in Nieuws

Jaarlijks evenement
De Avondvierdaagse is een jaarlijks terugkerende happening voor kinderen van groep 1 en 2 (2,5 km) en groepen 3 t/m 8 (5 km) en hun ouders/verzorgers. De wandelingen beginnen iedere avond om 18.30 uur vanaf De Bolderhoek, gelegen in het weiland aan de Elfuursweg. Halverwege de route wordt er gepauzeerd en delen de vrijwilligers van De Bolderhoek limonade, koffie en wat lekkers uit.

Avond4daagse 2012 kleinOp de laatste avond, vrijdag 7 juni om circa 19.45 uur, is er gelegenheid voor (groot)ouders en bekenden om hun (klein)kinderen feestelijk in te halen nabij de wadi aan de Kozakkenweg (de wandelaars naderen vanuit het weiland aan de Dommerholtsweg). De wandelaars ontvangen daar een medaille en een verrassing.

Inschrijven
Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni a.s. via het inschrijfformulier op website www.bolderhoek.nl onder vermelding van je naam en groep. Het inschrijfgeld voor de Avondvierdaagse bedraagt € 3,50 per persoon. Graag gepast betalen bij aanmelding op de eerste dag (dinsdag 4 juni tussen 18.15-18.30 uur).

Ouders en grootouders kunnen zich opgeven om mee te helpen of mee te lopen.

Bolderhoek
Nog geen lid van de Bolderhoek maar wil je graag meelopen? Voor € 25,00 per gezin per jaar ben je lid van De Bolderhoek. En kun je je meteen inschrijven voor de Avondvierdaagse. De Bolderhoek organiseert nog meer kinderactiviteiten waar leden aan kunnen deelnemen o.a. de kleedjesmarkt (zaterdag 14 september), het smokkelspel (vrijdag 25 oktober) en de lampionoptocht (maandag 11 november). En ook het Sinterklaasfeest, knutsel- en speelmiddagen, Paaseieren zoeken staan op het programma. Bezoek voor meer informatie de website www.bolderhoek.nl

Gorssel, 25 mei 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail