Stapeldol van alle stapels? Humanitas helpt

Gepost in Nieuws

Papierwinkel
Veel mensen hebben moeite met het regelen van hun financiële en/of administratieve zaken. Daarnaast is het vaak moeilijk om de juiste weg te vinden in de hedendaagse papierwinkel. Door omstandigheden kunnen de rekeningen en formulieren zich dan opstapelen.

Administratie

Herkent u zich hierin en wordt u daar ‘stapeldol’ van? Dan kan een vrijwilliger van Thuisadministratie gemeente Lochem u helpen om samen de administratie op orde te brengen.

Humanitas
Thuisadministratie gemeente Lochem is een project van Humanitas, afdeling Zutphen. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van de meer dan 600 projecten, variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid, en van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking. De afdeling Zutphen e.o. van Humanitas omvat de gemeenten Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen.

Contact
Wilt u zich aanmelden of meer weten over dit project, neem dan contact op met de coördinator Thuisadministratie Lochem, Margreet van de Haar, tel. 06-57048103, e-mail:

www.humanitas.nl


Gorssel, 29 mei 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail