Bestuursleden gezocht voor Speeltuinver. de Bolderhoek

Gepost in Nieuws

Wil jij je inzetten voor het reilen en zeilen van Speeltuinvereniging de Bolderhoek? Meedenken over de toekomstplannen en de speeltuin levendig houden? De Bolderhoek zoekt enthousiastelingen (m/v) die met een frisse blik zitting willen nemen in het bestuur of in de activiteitencommissie. Daar gaat gemiddeld een paar uur per maand inzitten, dus dat valt reuze mee. Het is leuk werk en veel kinderen zijn er blij mee. Daar gaat het uiteindelijk om. Ben je ook iemand met veel ideeën en/of heb je een beetje energie over? Zet je dan in voor die prachtige speeltuin aan de Elfuursweg in Gorssel.

   BolderhoekPoster klein

Speeltuinvereniging de Bolderhoek is opgericht in 1974, en draait volledig op de inzet van een leuk team actieve vrijwilligers. Samen zorgen de vrijwilligers voor het onderhoud, de veiligheid, de activiteiten en de middelen om de speeltuin in stand te houden voor alle kinderen (lid of geen lid) in Gorssel. Met veel plezier worden ieder jaar weer activiteiten voor groot en klein georganiseerd. Denk aan het paaseieren zoeken, palmpasenoptocht, sinterklaasfeest, avondvierdaagse, lampionnenoptocht, vossenjacht, kleedjesmarkt, knutselmiddagen, smokkeltocht enz. 

Binnenkort zullen twee bestuursleden aftreden en de Bolderhoek is dringend op zoek naar een voorzitter en iemand voor communicatie/PR. Ook binnen de activiteitencommissie is behoefte aan opvolging. Dus ben je een geboren voorzitter of een organisatietalent of is communicatie meer jouw ding! Zet dan jouw talent in voor de Bolderhoek.

Wil je meer weten? Bel voor meer informatie naar tel: 06 - 34 56 95 81 of mail naar

  

BolderhoekLogoTrans500x163

Gorssel, 1 juni 2013

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail