Ladies Event bij Keukenstudio Stormink groot succes

Gepost in Nieuws

Vanaf het moment van publicatie stroomden de aanmeldingen in hoog tempo binnen voor het Ladies Event dat op 22 mei jl. op initiatief van en door Jolanda Stormink, Janny Bloemendal en Joyce Vonk (alle drie verbonden aan Keukenstudio Stormink) met behulp van enthousiaste vrijwilligsters en ondersteunende collega onderneemsters werd georganiseerd.

 
    LadiesKL(12)

Druk bezocht
Bijna 300 ‘ladies’ hebben het Event bezocht. Zij waren door o.a. via Facebook, flyers, direct mailing en Gorssel.nl op de hoogte gebracht. Vol verwachting stroomden de dames om 19.00 uur bij Keukenstudio Stormink binnen en stortten zich vol overgave op inspirerende zaken, zoals een goudsmid, binnenhuis-, kleur- en gordijnadvies, een fotografe en schoonheidsspecialiste, een hoedenmaakster, een tassenontwerpster, een kussen- en spreienontwerpster, een stylecoach, een kunstenaar met prachtige schilderijen en veel anderen. Al deze deelnemers hadden een plekje gevonden tussen de prachtige keukens van Keukenstudio Stormink.

LadiesKL(1) 

Lekkere hapjes
Iedereen werd getrakteerd op lekkere hapjes gemaakt door Hapjezz!, asperges met ei en beenham aangeboden door enthousiaste koks van Miele en ter plaatse gemaakte heerlijke bonbons van Chocolatier Hulshof.

Verloting
Belangrijke onderdelen van de avond waren twee wervelende modeshows van RC Couture en een verloting van een ‘Personal Trainingsprogramma’ onder leiding van personal trainer Roelof van de Belt voor een periode van acht weken met een afsluitende ‘make-over’.
Veel dames hadden zich aangemeld voor de verloting van het Personal Trainingsprogramma en aan het einde van de succesvolle avond kwam Agnes Tjallinks uit Gorssel als winnares uit de bus. Agnes wil haar conditie verbeteren en vijf kilo afvallen.
 

  
    IMG 2952
     Agnes Tjallinks met haar personal trainer
     Roelof van de Belt

Personal training en make-over
In overleg met Roelof is inmiddels een trainingprogramma samengesteld, krijgt Agnes Tjallinks een voedingsadvies en heeft zij al een ‘personal training’ achter de rug. Agnes wordt gedurende haar acht trainingsweken gevolgd door fotografe Janny Schiphorst  van JTE Fotografie uit Gorssel voor een leuk beeldverslag. Na afloop van het programma krijgt Agnes een make-over aangeboden door schoonheidsspecialiste en nagelstyliste Saskia Jansen van Beauty Balance en kapster Erna Rövekamp, wordt zij mooi aangekleed door RC Couture en krijgt zij een stijladvies van imagocoach Sascha van Hummel. Aan het einde van haar trainingsprogramma wordt bekeken of haar doelstelling is bereikt.

Voor herhaling vatbaar
De organisatie van het Ladies Event kijkt heel tevreden terug op een zeer geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. Zij bedanken dan ook alle aanwezige ‘ladies’ voor hun bezoek, hun vrolijke en enthousiaste deelname aan het Event en voor alle positieve feedback.

Wie interesse heeft om ook een keer als standhouder op het Event aanwezig te zijn, kan gerust contact opnemen met de organisatie via Keukenstudio Stormink in Gorssel.
 

Gorssel, 5 juni 2013  

LadiesKL(2)

LadiesKL(3)

LadiesKL(4)

LadiesKL(5)

LadiesKL(6)

LadiesKL(7)

LadiesKL(9)

LadiesKL(10)

LadiesKL(13)

LadiesKL(14)  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail