Foto’s van Geert de Groot in het Tramstation

Gepost in Nieuws

De fotograaf
Geert de Groot (Kampen, 1965) volgde een lerarenopleiding Nederlands en Engels. Na het voltooien van deze studie is hij zich serieus met de fotografie gaan bezighouden en volgde hij ook een opleiding in die richting: de fotovakschool in Apeldoorn.
Zelf zegt Geert over de expositie in het Tramstation: “Ik vind het leuk om op deze plek een expositie te hebben mogen inrichten, omdat ik deze vereniging een warm hart toedraag. Het is belangrijk om je geschiedenis goed te documenteren voor het nageslacht. In feite doe ik met mijn fotografie hetzelfde”.
In de loop der jaren heeft de fotograaf zich gespecialiseerd in portretfotografie. Naast deze hoofdactiviteit houdt De Groot zich ook bezig met trouwreportages, landschapsfotografie  en bedrijfsfotografie. Voor de portretten geeft de fotograaf de voorkeur aan zwart-witfotografie. Bij de landschapsfoto’s werkt hij bijna uitsluitend in kleur.

KoolzaadGdG600px

Informatie
De expositie is te zien tijdens de openingstijden van het Tramstation: elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.
Op Open Monumentendag (14 september 2013) is het Tramstation ook open.

www.geertdegroot.nl

Gorssel, 8 augustus 2013
 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail