Zwembad de Boskoele in Gorssel blijft langer open!

Gepost in Nieuws

    BoskoeleDuikclinic
     Duikclinic in zwembad De Boskoele tijdens de
     zwem4daagse in juli 2013.
     Bekijk de fotoserie van de zwem4daagse op Gorssel.nl

Dat de keuze daarbij op De Boskoele in Gorssel is gevallen komt door de zonnecollectoren die daar het zwemwater op temperatuur houden. Er hoeft dus geen gas gebruikt te worden om het water op een temperatuur van ongeveer 23 graden te houden. Voorwaarde voor langere opening is wel dat de zon blijft schijnen en dat het ’s nachts niet al te veel afkoelt Dus houd de website (zie onder) in de gaten of het zwembad gedurende deze twee weken wel of niet open is.
Zwembad De Berkel in Almen sluit op zondag 1 september om 18.00 uur. De energiekosten om het water op een redelijke temperatuur te houden zijn voor Almen te hoog. Voor Almenaren betekent dit een ritje naar Gorssel om een duik te nemen in het eveneens prachtige Gorsselse bad.

Wel gelden er gedurende deze twee extra weken in Gorssel gewijzigde openingstijden. Vanaf 2 september is het zwembad geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag (mits het niet regent) van 10.00 tot 18.00 uur. De tarieven zijn ongewijzigd en abonnementen zijn gewoon geldig.

www.zwembaddeboskoele.nl

Meer over de organisatie, het vrijwilligerswerk en de techniek van De Boskoele in het nieuwsartikel van 14 april 2013 op Gorssel.nl 

 
Gorssel, 26 augustus 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail