Stichting IJsselwijs Gorssel zoekt acteurs

Gepost in Nieuws

WWL2012zat-1-0Ruim honderdtwintig mensen van alle leeftijden werken tien weken lang aan dit muzikale spektakel. Een groot koor verzorgt het muzikale gedeelte, samen met een combo. Het verhaal wordt versterkt door enkele acteurs en een paar verassende gastoptredens. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers in de weer voor de techniek, het decor, de kostuums, de sponsoring en de PR.
De productie wordt ontwikkeld door dirigent Juliëtte Dumoré, regisseur Wilma Makkink en vormgever Leo Vegting. De organisatie ligt in handen van Stichting IJsselwijs. Dat is een stichting die zich als doel stelt om mensen in de samenleving met kunstprojecten dichter bij elkaar te brengen. De voorstellingen van Stichting IJsselwijs, die jaarlijks rond kerst plaatsvinden in 't Trefpunt in Gorssel, worden steevast bezocht door meer dan duizend bezoekers.

Acteurs
Speel je graag toneel? Dan ben je van harte uitgenodigd om auditie te doen. Er worden nog enkele acteurs (m) gezocht. Enige acteerervaring is gewenst en voor sommige rollen moet je kunnen zingen. De audities vinden plaats op 2 september.

Meer informatie
De uitvoeringen vinden plaats op 14 en 15 december. De repetities starten eind september in ’t Trefpunt in Gorssel. De kosten voor deelname zijn 75 euro. Voor meer informatie over de inhoud van de rollen of aanmelden, kijk op www.stichtingijsselwijs.nl

 
Gorssel, 27 augustus 2013

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail