Gevel Trefpunt krijgt nieuw kleurtje

Gepost in Nieuws

Het zal de voorbijganger niet zijn ontgaan dat de gevelbekleding van ’t Trefpunt een schilderbeurt krijgt. Het gebouw krijgt een meer eigentijdse aanblik. Ook binnen het gebouw vinden diverse aanpassingen plaats.

 
    TrefSchilder325 2
     't Trefpunt krijgt een frisser en meer eigentijdse
     uitstraling. Klik op de foto voor meer foto's.

Nieuwe verflaag
Schildersbedrijf Fresco is druk met het aanbrengen van een nieuwe verflaag op de gevelbekleding van ’t Trefpunt. Het is zo’n jaar of tien geleden dat de laatste grote schilderbeurt van de buitenzijde in opdracht van de gemeente plaatsvond.
Gelukkig verkeren de houten rabatdelen op de gevel van het gebouw nog in goede conditie. Bij de bouw van ’t Trefpunt in 1982 werd gekozen voor de duurzame houtsoort ‘red cedar’ en die keuze betaalt zich nu uit.

Eigentijds aanzien
Maar liefst 560 vierkante meter gevelbekleding wordt voorzien van een crèmekleurige verflaag. De trespa geveldelen boven de ingang en aan de voorzijde van het gebouw worden in een bijpassende grijstint geschilderd. Met deze nieuwe kleurstelling krijgt het gebouw een luchtiger en meer eigentijdse aanblik.

  
    TrefSchilder325 1

Interne aanpassingen
Niet alleen aan de buitenzijde van ’t Trefpunt wordt volop gewerkt, ook binnen het gebouw vinden diverse aanpassingen plaats ten behoeve van de nieuwe huurders, kinderopvang Graaf Jantje en de Fitness Factory.
De verbouwing ten behoeve van de kinderopvang is inmiddels gereed. Ook met de vernieuwing van de kleedkamers voor de fitness is begonnen. Hierdoor kan de komende weken enig ongemak voor de reguliere gebruikers ontstaan.   

 
Gorssel, 27 augustus 2013

TrefSchilder325 3

TrefSchilder325 4

TrefSchilder325 5

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail