Gorssel bakt fair!

Gepost in Nieuws

 
     WereldwinkelIngredienten
      De Wereldwinkel heeft ruime keus aan faire
      ingrediënten voor uw taart of ander baksel
 

Faire ingrediënten
Wat moet u doen? Koop twee ‘Fair Trade-gecertificeerde’ ingrediënten en verwerk deze in uw favoriete cake, muffins, soesjes, hartige taart, etc. Uw creatie mag zowel zoet als hartig zijn. Neem uw baksel en het recept  op 16 september mee en geef bij het recept aan welke van de ingrediënten ‘Fair Trade’ zijn.

Culinaire prijzen
Er zijn culinaire prijzen te winnen voor de drie beste creaties. Het winnende recept zal op de site van de Wereldwinkel gezet worden. Welk recept dit wordt, zal bepaald worden door dé bakker van Gorssel, Gerrit van Helvoort en Jeroen Wendt, chef-kok van het Bosrestaurant.
Op 16 september, tussen 18.00 en 20.00 uur, kunt u uw creatie en het recept inleveren in de Wereldwinkel aan de Hoofdstraat 43E. De prijsuitreiking zal diezelfde avond plaatsvinden rond 21.00 uur. Alle baksels kunnen weer worden meegenomen of ter plekke worden verdeeld en opgegeten!

Hoe doet u mee?
U kunt zich tussen 29 augustus en 13 september aanmelden door het invullen van het formulier in de winkel, door het doorgeven van uw naam via een mail aan  of door middel van het sturen van een bericht met uw naam aan de facebookpagina van Wereldwinkel Gorssel.

Kom uw geluk beproeven op 16 september!
 

Gorssel, 29 augustus 2013

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail