Feestweek tijdens de zwemvierdaagse in De Boskoele

Op 27 juni start de zwemvierdaagse in zwembad de Boskoele te Gorssel. Een hele week baantjes trekken en spelen! De organisatie van de zwemvierdaagse maakt er dit jaar een echt feestje van. Er is iedere dag we wat te beleven, met een heuse poolparty als klapstuk.

Vier dagen zwemmen
Boskoele2015KLDe zwemvierdaagse is er voor jong en oud en daarom zijn er verschillende afstanden:
- 250 meter = tien banen minimaal (voor kinderen t/m 16 jaar);
- 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
- 1000 meter = 40 banen.
De banen kunnen gezwommen worden op maandag van 12.00 tot 19.45 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.45 uur. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa vanaf maandag 13 juni. De kosten voor de inschrijving bedragen €10,-. Wanneer u bij inschrijving uw abonnement kunt tonen, ontvangt u 50% korting op de inschrijfkosten.

Feestprogramma
BoskoeleDuikclinicDuikclinic tijdens de Zwemvierdaagse in de Boskoele 2013. Zie complete fotoalbum van Femke Beijnvoort Zie complete fotoalbum van Femke Beijnvoort  Naast het zwemmen is er iedere dag iets leuks te doen. Dat begint al op maandag om 16.00 met een Waterchallenge. In en rondom het bad en bij de glijbanen worden er allerlei spelletjes gedaan. Al eens met een duikfles op je rug de wereld onder water verkend? Dat kan op dinsdagavond vanaf 18.30 uur. Dan verzorgt duikvereniging NoBaToWa een heuse duikclinic waar iedereen aan mee mag doen.
Op woensdag is er een verrassing in het water. Die start om 14.00 uur. Zwemmen in je pyjama, wanneer mag dat nou! Uur ben je van harte welkom om te komen Pyjamazwemmen. Heb jij de mooiste pyjama aan? Om 18.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.
Vrijdagavond wordt de zwemvierdaagse afgesloten met een Poolparty voor alle leeftijden. Dit begint om 18.00. Met een gezellig muziekje mag je in de Boskoele duiken, springen en zwemmen. Iedereen is welkom dus neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee. Het zwembad is deze vrijdag tot 21.00 uur geopend. Daarnaast wordt er op vrijdagavond een waterpolowedstrijd gespeeld waar iedereen aan mee mag doen. De zwemvereniging uit Lochem, De Berkelduikers, verzorgt deze waterpolowedstrijd.

Zwemmen en spelen maakt hongerig
Zwemmen en spelen maakt hongerig. Ook daar is aan gedacht. Op woensdag, vanaf 14.00 uur, en op donderdag vanaf 16.00 uur kun je pannenkoeken eten. Dan staat er op het zwembadterrein een pannenkoekenpipo-wagen waar de lekkerste pannenkoeken worden gebakken. Daarnaast kun je op alle dagen bij de kiosk een tosti, broodje knakworst of hamburger krijgen, vers gebakken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom met je eigen picknickmand.

Gorssel, 19 juni 2016

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail