Joppeschool 50 jaar: Montmartre en brocante op het plein

De Joppeschool bestaat 50 jaar en dat wordt in stijl gevierd met ‘Montmartre en brocante op het plein!’ Op vrijdag 2 juni van 17.00 tot 20.00 uur kun je de typisch zomerse, Franse sfeer op het schoolplein proeven. Het is een unieke samenwerking tussen ouders, leraren, leerlingen, kunstenaars en winkeliers uit de wijde omgeving.

Naast een groot aanbod van brocante zijn er stands van ambachtslieden zoals de molenaar, een zadelmaker, imkers, aardbeienboer en specialisten. Struin langs de authentieke kraampjes en waan je even in het sfeervolle Montmartre.

Jonge, bedreven marktkooplui
Nieuw logo_JoppeschoolArchief 30 april 2015: Leerlingen onthullen het nieuwe logo van hun schoolAlle Joppeleerlingen hebben de afgelopen weken speciaal les gekregen in brocante: wat houdt de term precies in en hoe kun je je koopwaar het beste presenteren en aanprijzen? Dus verwacht geen amateuristische rommel, want brocante is een serieuze zaak! Alles wat de jonge bedreven marktkooplui deze dag verdienen mogen ze uiteraard in eigen zak steken.

Struinen en handelen maakt hongerig. Ook daar wordt voor gezorgd op het foodplein. Er zijn warme gehaktballen van de Jumbo, heerlijke zelfgemaakte soep van Eetcafé de Hoek, crêpes van Vive la Crêpe, zelf gebakken brood van de Oxerhof, wijn van De Wingerd en belegde stokbroodjes te koop.

Dit jaar is voor de jubilerende Joppeschool een jaar met een gouden randje. Vandaar dat er ook activiteiten voor kinderen komen: s'mores maken, schminken, pony rijden, etc. Gratis natuurlijk!

Iedereen is van harte welkom. Vrijdag 2 juni a.s. van 17.00 tot 20.00 uur op de Joppeschool, Joppelaan 73A, Joppe

 

 

Gorssel, 21 mei 2017

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail