Rommelmarkt scouting ‘Kompasnaald‘ geslaagd

Scoutinggroep ‘De Kompasnaald’ in Gorssel is blij met de opbrengst van de rommelmarkt die zaterdag 16 september jl. in 't Trefpunt werd gehouden. Hiermee kan in het clubhuis een nieuwe vloer worden gelegd en kan de contributie voor de leden laag gehouden worden.

     KompasnaaldRommelmarkt16-9-17GR1

       De rommelmarkt van scouting 'De Kompasnaald'
       werd goed bezocht.

     KompasnaaldRommelmarkt16-9-17GR3

Voor de rommelmarkt zetten alle leden, ouders en kennissen zich in. Zonder die inzet zou het niet mogelijk zijn. De spullen zijn ingebracht door inwoners uit Gorssel en Epse. Na het ophalen worden alle spullen geprijsd en gesorteerd om het verkopen makkelijker te maken. Daar gaat veel werk inzitten.
Tijdens de rommelmarkt was er een verloting met spullen die Gorsselse ondernemers ter beschikking hadden gesteld. Van lekkere wijn tot een verf set. Veel mensen kochten loten en hadden een prijs.
Ook de explorers en leiding van scouting de ‘IJsselgroep’ hebben meegeholpen. Zij hebben de vrachtwagen ingepakt, de vloer van de sporthal in ’t Trefpunt gereed gemaakt en alle tafels neergezet. De vrachtwagen is ter beschikking gesteld door International transportbedrijf van Opijnen.

De overgebleven spullen hebben verschillende bestemmingen gekregen. De boeken zijn naar de Gorsselse molen gegaan voor de boekenmarkt van volgend jaar en de kleding naar de Pasmanmanege voor inzameling voor de clubkas. Oud papier was voor Muziekvereniging de Harmonie Gorssel/Eefde. Ook de aardewerkpotten, ijzeren spullen en glaswerk zijn na de rommelmarkt gesorteerd en apart afgevoerd.

Scoutinggroep ‘De Kompasnaald’ bedankt iedereen die heeft meegewerkt om van de rommelmarkt een succes te maken. Zij kijken terug op een goed verlopen rommelmarkt.

‘De Kompasnaald’ heeft elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur opkomst aan de Kwekerijweg 3 in Gorssel. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom.


Gorssel, 17 september 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail